Παναθηναικοσ Ιωνικοσ : Σαν Σήμερα 3/10: Όταν ξεκίνησε ο «πρόγονος» της Αθλητικής - Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Με απόλυτη επιτυχία “στέφθηκε” η κοπή της πίτας της ΕΣΚÎ'
Με απόλυτη επιτυχία “στέφθηκε” η κοπή της πίτας της ΕΣΚÎ' from eska.gr
Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι .

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα.

Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. a-sports.gr :: Έφυγε από τον Î'ΠΟΕΛ ο Ντε Καμάργκο
a-sports.gr :: Έφυγε από τον Î'ΠΟΕΛ ο Ντε Καμάργκο from www.a-sports.gr
Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι .

Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Με απόλυτη επιτυχία “στέφθηκε” η κοπή της πίτας της ΕΣΚÎ'
Με απόλυτη επιτυχία “στέφθηκε” η κοπή της πίτας της ΕΣΚÎ' from eska.gr
Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι . Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Παναθηναικοσ Ιωνικοσ : Σαν Σήμερα 3/10: Όταν ξεκίνησε ο «πρόγονος» της Î'θλητικής - Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.. Ο παναθηναϊκός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω εθνικών ομάδων, υποδέχεται απόψε στις 20.30 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Στο 38' ο καρλίτος με δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε τον παναθηναϊκό ξανά μπροστά στο σκορ. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Με οδηγό τον εξαιρετικό καρλίτος που πέτυχε χατ τρικ ο παναθηναϊκός σκόρπισε τον ιωνικό και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ένα ακόμη παιχνίδι .

0 Response to "Παναθηναικοσ Ιωνικοσ : Σαν Σήμερα 3/10: Όταν ξεκίνησε ο «πρόγονος» της Αθλητικής - Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel